PanGenix

PanGenix voor zorgverleners Waarom farmacogenetisch onderzoek?

Op dit moment is er van een groot aantal genen wetenschappelijk bewijs dat ze samenhangen met de activiteit van enzymen die het metabolisme van geneesmiddelen kunnen beïnvloeden. Dit aantal zal de komende jaren verder toenemen.

Inzicht in de betrokkenheid van ons DNA kan de effectiviteit van de farmaceutische behandeling sterk ten positieve beïnvloeden. Ook zal farmacogenetisch testen bijdragen aan gepersonaliseerde geneeskunde, zorg op maat en daarmee aan goede patiëntenzorg.

Kosten en vergoedingBent u als zorgverlener geïnteresseerd in farmacogenetische testen?

Denkt u er als zorgprofessional aan om onze PanGenix farmacogenetische testen in uw praktijk of zorginstelling te implementeren om zo de patiëntenzorg naar een hoger niveau te tillen?

Op dit moment kunt u via zorgdomein een aanvraag indienen en worden de kosten gedekt door de zorgverzekeraar indien de patient aan de inclusiecritera voldoet. Het gaat dan om patienten die bijwerkingen ervaren of onvoldoende effect ervaren van hun medicatie. Daarbij worden deze kosten vaak van het eigen risico van de patiënt afgetrokken. Preventieve testen worden in de regel door de patiënt zelf betaald.

Aanvraag voor uw patiënten

Wilt u direct een aanvraag indienen voor patiënten die in aanmerking komen voor een vergoeding van de PanGenix farmacogenetische test? Gebruik dan ons eenvoudige aanvraagformulier of dien een aanvraag in via zorgdomein.

Aanvraagformulier DNA-paspoort

Waarom kiezen voor de PanGenix Farmacogenetica-test?

pgx pill min Apothekersconsult:

Bij PanGenix is het mogelijk een consult te boeken met een apotheker. Dit garandeert dat de interpretatie van de resultaten rekening houdt met de huidige medicatie van de patiënt, waardoor u als arts een dieper inzicht krijgt in potentiële geneesmiddelinteracties en -reacties.

pgx pill min Expert adviesbrief:

Voor een naadloze integratie van zorg ontvangt u een beknopte adviesbrief, opgesteld door de apotheker, die de belangrijkste aanbevelingen en testuitslagen bevat. Dit stroomlijnt de communicatie en helpt u om snel en effectief beslissingen te nemen.

pgx pill min Voortdurende Updates met nieuwste inzichten:

De rapporten van uw patiënten worden regelmatig bijgewerkt met de nieuwste wetenschappelijke bevindingen over farmacogenetica en meditatierespons.

pgx pill min Testprocedure:

PanGenix biedt een speekseltest die eenvoudig door patiënten kan worden uitgevoerd, wat de kans op fouten minimaliseert en zorgt voor betrouwbare resultaten die u kunt vertrouwen in uw klinische besluitvorming.

pgx pill min Klantenservice:

Ons team is beschikbaar voor alle vragen en technische ondersteuning, waardoor u zich meer kunt richten op patiëntenzorg.

pgx pill min Kwaliteitsborging:

De speekseltest draagt het CE-keurmerk, ons partnerlaboratorium beschikt over een ISO15189-certificering en de rapportages voldoen aan de MDR-normen.

pangenix banner 16 min
PanGenix

Voor zorgprofessionals en zorginstellingen Samenwerking met PanGenix

Gezien het wetenschappelijke bewijs en de belangrijke bijdrage aan goede patiëntenzorg, heeft Pangenix besloten om deze testen aan te bieden.

Als u wilt samenwerken met een state of the art, onafhankelijke organisatie die nadrukkelijk samenwerkt met de beste en gecertificeerde laboratoria, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij bieden namelijk op maat prijsstellingen voor zorgprofessionals en zorginstellingen.

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact met ons op via info@pangenix.nl of stuur een bericht via ons contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

We kijken ernaar uit om met u samen te werken!


Stuur direct een bericht